Субота, 27.04.2024, 06:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2016 » Вересень » 27 » Зустріч педагогічного колективу Придніпровської школи з народним депутатом України А.Ф. Шипком
14:58
Зустріч педагогічного колективу Придніпровської школи з народним депутатом України А.Ф. Шипком

Приємно і незвично було сьогодні нам зустрічати в стінах Придніпровської ЗОШ народного депутата України від нашого виборчого округу А.Ф. Шипка. А разом з ним до школи завітали: голова Нікопольської районної ради М.С. Матюк, Придніпровський сільський голова О.А. Прокопенко та помічник народного депутата С.В. Фініковський. 

Напередодні професійного свята Андрій Федорович особисто привітав усіх вчителів, побажав міцного здоров’я, родинного затишку та професійних звершень.

М.С. Матюк теж тепло привітав наш колектив зі святом та поділився планами на  майбутнє команди народного депутата: відкриття спортивного майданчика та сучасного футбольного поля в центрі села Придніпровського.

Учитель історії Мірошниченко Василь Миколайович особисто отримав грамоту від народного депутата України А.Ф. Шипка за сумлінну творчу працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток освітянської галузі та з нагоди Дня працівників освіти.

Педагогічний колектив нашої школи адресує щирі слова подяки всім гостям, що завітали до школи, а Андрію Федоровичу за постійне піклування і суттєву допомогу всім жителям регіону.

Спілкування з народним депутатом залишило приємні емоції, гарний настрій та подарунки до свята.

 

Категорія: Свята, події | Переглядів: 579 | Додав: anzhela69 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]