Неділя, 28.04.2024, 17:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
[1]
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2018 » Жовтень » 4 » Всеукраїнський урок доброти
15:58
Всеукраїнський урок доброти

4 жовтня усї класи КЗ ЗСО "Придніпровська ЗОШ І-ІІІ с. Червоногригорівської селищної ради" долучились до проведення Всеукраїнського уроку доброти та встановлення рекорду України – «Наймасовіший урок добра в навчальних закладах, проведений впродовж одного дня» (лист Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН України від 24.09.2018 № 2.2-2526). 

На уроці доброти обговорювали з учнями важливі питання щодо гуманного та відповідального ставлення до чотирилапих, піклування про них та відповідальність за жорстоке поводження з меншими братами, проводилися різноманітні ігри та переглядали цікаві навчальні фільми про тварин.

Деякі учні принесли до школи своїх чотитирилапих улюбленців, познайомили їх з класом та розповіли про особливості догляду за ними.

Також було організовано виставку малюнків "Наші вірні друзі".

Матеріали уроку відправлені організаторам заходу «БФ «Щаслива лапа», надіслані фотозвіти про проведення уроку. За результатами проведення відповідних уроків Національним Реєстром Рекордів України буде зафіксовано рекорд України – «Наймасовіший урок добра в закладах освіти, проведений впродовж дня». 

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 669 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]