П`ятниця, 19.04.2024, 16:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2019 » Листопад » 18 » Вісті з уроків
12:48
Вісті з уроків

Цього року ще 22 першокласники КЗ ЗСО «Придніпровська ЗОШ І – ІІІ ступенів Червоногригорівської селищної ради» розпочали навчатися за новою програмою НУШ зі своїм класним керівником Зуєвою А.В.
Реформа освіти початкової школи передбачає розвивальні тематичні тижні, інтегровані уроки, навчання у формі гри, без домашніх завдань та оцінок.
Наші учні швидко здружилися завдяки можливостям ранкового кола, з якого розпочинається кожен ранок у класі. Діти із задоволенням по черзі розповідають цікавинки і побажання, обмінюються думками і діляться враженнями, грають у ігри та руханки.
Мами й тата задоволені, що усі заняття живі й динамічні, довше 15 хвилин діти не сидять за партами. Учні вчаться співпрацювати один з одним, коли виконують цікаві, творчі завдання у парах і групах. На уроках використовують конструктор ЛЕГО та нову дидактичну наочність.
Те, що немає зайвого перевантаження під час першого навчального року добре впливає на мотивацію дітей, бажання іти до школи та активність під час занять.

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 346 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]