Четвер, 02.05.2024, 04:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2011 » Лютий » 7 » Вечір зустрічі випускників
13:23
Вечір зустрічі випускників
 Вже стало доброю традицією в першу лютневу суботу  гостинно зустрічати колишніх випускників Придніпровської шкільної родини  у рідні стіни на вечір-зустріч. Випускники – ювіляри змогли перенестися   у ті незабутні роки юності, які залишаються в пам’яті, як перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі. Адже саме в школі проводить свої найкращі роки життя людина.
      2011 році зустрічались випускники – ювіляри , починаючи з1971р.випуску – найстарші ті, які закінчили школу  40 років тому,  наймолодшими були 5 – річні ювіляри.  Гордиться наша школа своїми випускниками. Роки летять, але наша школа не старіє і пам’ятає всіх своїх вихованців.


 
    Вихованцем рідної Придніпровської школи є директор Онищенко А .П., яка закінчила школу 25 років тому,  разом з усіма полинула у шкільні спогади, адже  всіх нас єднає одне – вогник  любові до всього близького і рідного: школи, села, нашої рідної України. Сьогоднішня зустріч – це і мандрівка у світ дитинства і юності. Сьогодні почувайте себе дівчатками і хлоп’ятками, якими були 10 чи 25 років тому, коли бігали шкільними коридорами, жартували, сміялись.
 
 

     Дехто давніше, а дехто рік тому попрощався із своїм дитинством, друзями, школою. Можливо, радісним смутком того, що не повернеться, але довгожданою мрією щемить у вашій душі вогник зустрічі. Звичайно, ви зустрінетесь між собою, але ця зустріч особлива, тому що це – зустріч шкільних друзів. Адже всі ви випускники нашої дорогої і такої рідної школи.
 

 
      З теплими словами до присутніх звернулись ведучі Т.О.Лузан та А.С.Фініковський, які запрошували ювілярів до спогадів, брали в них інтерв’ю стосовно їхнього шкільного життя.
 





 
     Учасники художньої самодіяльності, теперішні учні та випускники різних поколінь Придніпровської ЗОШ подарували незабутні виступи , створюючи атмосферу сповиту дивним трепетом спогадів. Вечір- зустріч подарувала  незабутні враження і приємні спогади, допомогла  перегорнути історію  юності і додала  теплоти кожної хвилини!
 
 

 

 








 
Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 1197 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]