Вівторок, 07.05.2024, 15:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2021 » Грудень » 9 » «Вчитель+учень=Олімпійський дует -2021»
08:21
«Вчитель+учень=Олімпійський дует -2021»

На Дніпропетровщині, у спортивних залах Кам'янського та Придніпровського ліцеїв, шкіл мережі олімпійської освіти відбулись традиційні регіональні змагання «Вчитель+учень=Олімпійський дует -2021». Заходи, організовані за ініціативи відділення Національного олімпійського комітету України в Дніпропетровській області, були присвячені дню Збройних сил України.

Абсолютним переможцем змагань з ігрового багатоборства (бадмінтону, настільного тенісу та волейболу) серед змішаних пар вкотре став Олександр Клименко зі своєю партнеркою, ученицею 7класу Бєлкіною Анастасією (Придніпровський ліцей). Друге місце посів дует з Червоногригоровки Максим Москаленко та його учениця Рената Давидова. Бронза дісталася представникам СЗШ №6 міста Нікополь Андрію Думанському та Маргариті Іванюк.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, медалями, грамотами, спортивною атрибутикою і грошовими винагородами від голови Дніпропетровського відділення НОК України Андрія Павелка, меценатів турніру Андрія Терещенка та Сергія Чауса та Червоногригорівської селищної ради.

    

http://noc-ukr.org/news/22295/

Категорія: Спорт | Переглядів: 159 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]