П`ятниця, 03.05.2024, 00:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2016 » Грудень » 12 » Тиждень початкових класів
14:15
Тиждень початкових класів

В Придніпровській школі пройшов Тиждень початкових класів. Розпочався 28.11, а закінчився 09.12 в зв’язку з ремонтними роботами в школі.

Розпочався Тиждень святковою лінійкою, на якій наймолодші учні школи представили казкову виставу: Баба Яга відібрала Золотого ключика в Буратіно, який відкриває Тиждень початкових класів. На допомогу Буратіно прийшли Науки і повернули йому ключик.

Протягом тижня всі учні школи були залучені до Кольорових днів. Учням було запропоновано прийти до школи в одязі визначеного кольору або мати аксесуар відповідної кольорової гами.

Учні молодших класів прийняли участь у конкурсі малюнків «У світі чарівної казки» та в конкурсі авторського вірша на вільну тему.

Відбулося спортивне змагання «Веселі старти», де учні змагалися на швидкість, спритність і витривалість. Гравців надихала підтримка вболівальників. В результаті запеклої боротьби перемогла дружба.

Класні керівники щодня проводили для своїх учнів різні цікаві завдання: ребуси, вікторини, кросворди, уявні подорожі, чим заохочували до збагачення знань, розвитку кмітливості та фантазії.

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 491 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]