Середа, 08.05.2024, 11:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2023 » Лютий » 8 » Тиждень безпечного Інтернету
11:50
Тиждень безпечного Інтернету

У наш час особливо важливого значення набуває інформація. Усе частіше потрібне володіння швидкими й точними даними про предмет діяльності. Найбільш зручним способом одержання й передачі різноманітної інформації є використання глобальної мережі Інтернет, яка може бути як всесвітньою енциклопедією, що об’єднує інформаційні ресурси всього світу, так і зловісною павутиною, яка губить людей.

7 лютого оголошено Міжнародним Днем безпечного Інтернету. Щорічна кампанія, яка проходить в Україні за підтримки Європейської комісії, покликана привернути увагу суспільства до проблеми безпечної поведінки в Інтернеті, розказати батькам про ті ризики, на які можуть натрапити діти та підлітки в глобальній мережі, та як захистити себе від цих ризиків.

Так з метою виховання поважливого онлайн спілкування учнів та профілактики кібербулінгу в період з 06 по 10 лютого 2023 року, вчитель інформатики Мойсюк Ю. А. проводить з учнями наступні заходи:

1. Перегляд відео «Казка про золоті правила поводження в Інтернеті»; 2. Перегляд презентації «Подорож океаном комп'ютерних знань. Безпечний Інтернет та соціальні мережі»; 3. Диспут на тему «Відеоігри: небезпеки та загрози».

   

   

   

   

 

Категорія: Предметні тижні | Переглядів: 113 | Додав: school | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]