Вівторок, 07.05.2024, 01:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2016 » Грудень » 11 » Співпраця продовжується
10:30
Співпраця продовжується
 
Ось уже п'ять років, як Придніпровська ЗОШ співпрацює з польським ліцеєм імені М.Коперніка в місті Верушув. І вже давно закінчили школу ті учні та ліцеїсти , які першими простягнули руку дружби між нашими навчальними закладами, між нашими державами. Та теплі дружні стосунки продовжуються новими охочими до спілкування дітьми. За цей час ми побували в Польщі, було проведено багато онлайн-зустрічей учнів, уроків польської мови, театралізованих виступів, міні-концертів, навіть директори шкіл району долучилися до нашої співпраці і мали змогу поспілкуватися з польськими колегами. А щорічні подарунки та листівки до різних свят один одному завжди приємні і несподівані. 
Голова Нікопольської РДА Кириченко О.В. та Голова Нікопольської районної ради Матюк М.С. надіслали листи подяки Старості Верушувського повяту Анджею Шиманеку та вчительці Лідії Сікора за плідну співпрацю, підтримку дружніх стосунків, надання матеріальної допомоги школі. 
Ось і в понеділок, 5 грудня, завдяки інтернету, відбулася чергова зустріч наших школярів з ліцеїстами. Заздалегідь діти склали свої портфоліо і надіслали один одному, а на сьогоднішній онлайн-зустрічі вже знайомилися вочевидь. Зустріч пройшла весело у теплій , дружній обстановці. Видно було як зашарілися польські дівчата, коли побачили, що на зустріч прийшло багато наших хлопців, а наших дівчат чекало розчарування через те, що не зміг бути присутнім через хворобу Каспер. Та всі сподіваються, що 12 грудня знову зустрінуться на запланованій зустрічі і продовжуть своє знайомство.
 
 
Категорія: Євроклуб | Переглядів: 461 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]