Понеділок, 06.05.2024, 13:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2015 » Грудень » 16 » Семінар директорів
16:55
Семінар директорів

Відкрила семінар  директор Придніпровської школи  Онищенко А.П., яка ознайомила присутніх з поняттям «ініціатива» та як вона проявляється в освіті; з метою діяльності сучасної  школи ; з  професійними та людськими якостями, якими має володіти сучасний вчитель у сучасній школі; різними формами освіти «протягом життя». Анжела Павлівна наголосила , що для становлення та всебічного розвитку сучасної школи, комфортного та результативного  перебування в ній учнів та вчителів у державі повинні бути створенні та дотримуватись певні  умови,  а саме:

  • Політична та соціальна стабільність
  • Соціальні гарантії та соціальна справедливість
  • Відсутність безробіття, гідний рівень оплати праці
  • Високий рівень добробуту громадян
  • Освіта – пріоритетна сфера
  • НАВЧАТИСЯ МОДНО!
    НАВЧАТИСЯ ПРЕСТИЖНО

            Заступник директора з виховної роботи Янкова Ольга Анатоліївна  презентувала присутнім виховний проект школи, наголосивши на тому, що пріоритетними в Придніпровській школі визначено три напрямки – екологічний, патріотичний та євроінтеграційний. Кожний з цих напрямків має свою індивідуальність, свою родзинку, бо головними ідейними кураторами  цієї роботи є творчі, ініціативні, не байдужі та креативні вчителі нашої школи.

             Так  керівник екологічної роботи , Мазур Вікторія Сергіївна , вчитель географії та екології, познайомила освітянську еліту Нікопольського району зі своєю роботою , яку вона  проводиться в урочний та позаурочний час для становлення та покращення екологічної культури наших вихованців. Похвалилася досягненнями учнів в екологічних та природоохоронних  конкурсах та акціях обласного та всеукраїнського рівня.

             Стратегічною складовою патріотичного виховання є волонтерський рух , в якому учні , вчителі та батьки нашої школи беруть активну участь. Для учасників семінару було підготовлено  фото – звіт діяльності колективу Придніпровської ЗОШ у волонтерському русі. Учні 8-9 класів презентували директорам мюзикл «Родись человеком и стань Человеком», який підготували Волошина О.В., класний керівник 8 класу та Волик О.В., класний керівник 9 класу. З цим мюзиклом учні виступали в госпіталі міста Красноармійськ.

             Євроінтеграційний напрямок роботи представляла на семінарі Онищенко А.П. – директор і координатор євроклубу “Меридіан”. Після невеличкого екскурсу по роботі євроклубу було налагоджено відеозв’язок з колегами з ліцею імені Миколи Коперніка у місті Верушув  республіки Польща – директором  Влодзімером  Мотия та вчителькою російської мови Лідією Сікорою. Зустріч відбулася цікавою, пізнавальною та емоційною. З нашого боку було досить багато запитань до польських колег, так-як зміни в нашій освіті плануються по польському типу. Ми поздоровили один одного з наступаючими Різдвяними святами та Новим роком і побажали миру та злагоди.

                      Семінар завершився на позитивній ноті, сподіваємося, що час проведений у стінах нашої школи та досвід роботи стане для директорів шкіл Нікопольського району та їхніх колективів у пригоді.

      

 

 

 

 

 

 

 

 


Категорія: Загальні новини | Переглядів: 918 | Додав: anzhela69 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]