Понеділок, 06.05.2024, 00:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2021 » Вересень » 24 » Проект Do Like Olympians
13:25
Проект Do Like Olympians

В рамках Європейського тижня спорту та Олімпійського тижня у Придніпровській ЗОШ Червоногригорівської ОТГ Нікопольського району пройшов традиційний захід Національного олімпійського комітету України – Do Like Olympians.

На захід був запрошений дворазовий чемпіон Паралімпійських ігор з футболу Костянтин Симашко. Розминку ж провів тренер з волейболу та бадмінтону Червоногригорівської ДЮСШ Олександр Клименко.

 Захід відбувся на знов збудованому за програмою президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» красені-стадіоні Червоногригорівської громади. Учасниками спортивного свята стали учні 5-тих класів навчального закладу. Окрім загальної олімпійської розминки учні виконали різноманітні вправи з футболу, волейболу та бадмінтону. А також були запрошені до місцевої ДЮСШ для постійних занять одним з найбільш вподобаних видів спорту.

 Наприкінці заходу на кожного його учасника чекали набори сувенірів, футболки від голови в Відділення НОК України в Дніпропетровській області Андрія Павелка, а також – гарантований гарний настрій, емоції та самопочуття.

   

https://www.facebook.com/groups/dneprnoc/permalink/4087708684685427/

Категорія: Спорт | Переглядів: 114 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]