Понеділок, 06.05.2024, 00:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2021 » Вересень » 29 » Під гаслом #BeActive на Дніпропетровщині пройшли заходи, присвячені Всесвітньому дню серця
12:20
Під гаслом #BeActive на Дніпропетровщині пройшли заходи, присвячені Всесвітньому дню серця

Проблематика серцево-судинних захворювань – одне з головних питань сучасного суспільства. Серце – це той самий м’яз, який необхідно тренувати щоденно задля укріплення та збереження його здоров’я. Тож відділення Національного олімпійського комітету України в Дніпропетровській області вирішило провести заходи, направлені на збільшення фізичної активності молоді та взагалі громадян.

До Всесвітнього дня серця та в рамках Європейського тижня спорту під гаслом #BeActive у Придніпровській ЗОШ Червоногригорівської ОТГ Нікопольського району пройшла низка заходів. На кожному уроці в кожному класі вчителі розповідали про профілактику серцево-судинної системи. А найголовніше – тут відбувся загальний оздоровчий пробіг задля здоров’я сердець, в якому взяв участь весь навчальний заклад. На завершення якого діти, вчителі та персонал школи утворили велике серце й імітували його биття заради життя!

Займайтеся фізкультурою та спортом. Будьте активними та здоровими!

   

Категорія: Спорт | Переглядів: 129 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]