Середа, 01.05.2024, 23:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2016 » Квітень » 14 » "ПЕРВОЦВІТ-2016"
10:24
"ПЕРВОЦВІТ-2016"

Вихованці гуртка «Юні екологи»(керівник Мазур В.С.) створили інформаційний  куточок «Первоцвіт 2016» в рекреації школи, виготовили  і розклеїли  листівки-звернення до односельців «Увага, первоцвіти!». Учні середньої ланки взяли участь у конкурсі дитячого малюнка «Первоцвіти очима дітей», для них проведена екскурсія в природу «Вивчаємо первоцвіти рідного краю». Триває робота над екологічним міні-проектом « Створення друкованої збірки «Первоцвіти в усній народній творчості». Учнями 9 класу ведеться робота по догляду за шкільною клумбою на якій ростуть  різні види первоцвітів.

Юні екологи Придніпровської ЗОШ звертаються з таким закликом: "Не знищуйте квіти! Квітка у вазі – полонянка, яка приречена на загибель. Хай  квіти тішать око, серце і душу всіх, хто прийде слідом за вами у ліс, поле, на берег водойми.  Адже первоцвіти – безцінний дар природи, перша посмішка весни, прикраса природи!

Сподіваємось, що ви задумаєтесь над тим, що краще: чи милуватися вам, вашим дітям, внукам цим дивовижним витвором природи, чи продовжувати його і на далі знищувати собі та природі у збиток?"

Категорія: Конкурси, акції | Переглядів: 676 | Додав: Olya89 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]