П`ятниця, 26.04.2024, 09:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2019 » Березень » 29 » Педагогічна рада-квест " У пошуках скарбів"
20:35
Педагогічна рада-квест " У пошуках скарбів"

29 березня була проведена педрада у формі методичного квесту «У пошуках скарбів». 
Метою педради було: продемонструвати цікаву форму роботи з учнями, ознайомити педагогічних працівників з дидактичними можливостями гри, сприяти розвитку професійних якостей педагогів.
Під час квесту педагоги були поділені на три команди. Ознайомившись з умовами гри, кожна з команд отримала маршрутний лист, в якому позначено станції – перешкоди, на яких їм треба було виконувати різні завдання. Виконане завдання на кожній станції давало командам змогу отримати фрагменти (пазли) старих фотографій, які ставали пропуском на наступну станцію, і з яких потім кожна команда на станції № 6 складали фото и презентували його в оригінальній формі. 
Практичним психологом було проведено комплекс практичних вправ, які допомогли педагогам зосередитись та налаштуватись на позитивну атмосферу квесту.
Озброївшись гарним, позитивним настроєм, почуттям гумору та знаннями нормативних документів, методів, прийомів, технологій, методичних проблем, учителі стали справжніми шукачами пригод, зустрілись з різними перешкодами, які успішно подолали:
-    згідно малюнків визначили ключову особу сьогоднішнього квесту – педагога;
-    розпізнали за описом педагогічні технології;
-    створили педагогічний словник (з гумором та креативом!);
-    по асоціації з малюнками назвали інноваційні технології;
-    розгадали загадки та завдання на логіку;
-    зібрали з фрагментів фотографію нашої школи - це те, що нас всіх об’єднало, де ми працюємо, наш спільний дім.
Отримати скарб було не так-то просто: учасникам квесту необхідно було бути активними, кмітливими, розумними, компетентними, професіоналами своєї справи. 
Скарби (призи з написами рис характеру сучасного педагога) отримали всі. А головне: всі погодилися з тим, що справжній скарб – педагог, наділений всіма тими рисами.
Наші вчителі показали, що вміють працювати в команді, виявили знання інноваційних технологій, педагогіки, методики, продемонстрували свою ерудицію, компетентність та професіоналізм.
«Технології ніколи не замінять вчителя. Але вчитель,  який ефективно застосовує технології для розвитку своїх учнів, замінить того, хто ними не володіє». 
Так, дійсно, будь які зміни треба починати з себе, зі своїх уроків. Яким же повинен бути сучасний урок? ЦІКАВИМ. А для цього існує багато  різних форм його проведення.

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 1033 | Додав: anzhela69 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]