Четвер, 02.05.2024, 01:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2017 » Жовтень » 13 » ОСІННІЙ ЯРМАРОК
19:43
ОСІННІЙ ЯРМАРОК

Гей, на ярмарок хутчіше,
І не пішки, а бігом!
Тож збирайтесь веселіше
Всі на ярмарок — гуртом! 

Ярмарок у нас на славу!
Всіх вас просимо ласкаво!

На 14 жовтня припадає одразу три величних свята ‒ День Козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника України. Традиційно напередодні цього дня в нашій школі відбувається ярмарок, приурочений цим святам.
День захисника України - це свято справжніх чоловіків. Але наші хлопці такі непосидющі, жваві, допитливі, незабаром також стануть дорослими. 
Дорогі хлопці! Який слід ви залишите на землі, які будинки зведете, які сади цвістимуть після вас, які зробите нові відкриття, яких дітей виховаєте, залежить від вас самих. Ми вам бажаємо, щоб виросли ви справжніми людьми. Вам є з кого брати приклад, є в кого вчитися трудитися і мислити.
Свєрчкова Аля та П’янкова Віолетта підготували запальний танець, як подарунок всім захисникам України


На урочистій частині відкриття ярмарку всіх присутніх привітали директор школи Онищенко А.П. та депутат Нікопольської районної ради, скарбничий фонду Івана Сірка Дніпропетровської області Ступак Микола Олександрович та рій школи «Козацька звитяга».


Яскраві скоморохи весело вітали гостей ярмарку. А учнями школи були підготовлені жартівливі сценки – ситуації, що найчастіше трапляються на ярмарці: і пошук нареченої, і продаж чоловіка, і дивні покупці, і шахраї-продавці. 


Всі з нетерпінням чекали початку торгівлі, тому що аромат запашних вареників, різноманітних смаколиків та ароматних чаїв кликав до щедро накритих столів.

Постійні гості нашої школи - козаки Затоцької Січі - пригощали всіх смачним козацьким кулішем.


Крім різноманітних ласощів на ярмарку були представлені роботи з природних матеріалів.

Вперше була організована безпрограшна лотерея, призами в якій були: іграшка-антистрес, м’яч, пачка зошитів, світловідбивачі та інші корисні дрібнички. 


Гості, котрі відгадали хитру загадку від скомороха Дев’ятко Насті, отримували смачні цукерки. 


Учасники ярмарку з цікавістю розглядали, тримали в руках різні види козацької зброї, символи влади, символи перемоги, які люб’язно представив Ступак М.О.


Про завершення ярмарку жителів села та учнів школи сповістили залпи козацьких гармат.


 

Вся шкільна родина висловлює велику подяку люблячим мамам, бабусям, всім небайдужим, які брали участь в підготовці, організації та проведенні такого свята!
 

Категорія: Свята, події | Переглядів: 619 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]