Субота, 27.04.2024, 04:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
[1]
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2018 » Жовтень » 12 » Осінь – час ярмаркувати!
20:42
Осінь – час ярмаркувати!

У КЗ ЗСО "Придніпровська ЗОШ І-ІІІ ст. Червоногригорівської селищної ради" вже традиційно відбувся осінній ярмарок, присвячений Святій Покрові та Українському Козацтву. 


На подвір’ї школи кожен клас презентував свій святково прикрашений і щедро заповнений смачним товаром стіл. Школярі із захватом рекламували і пропонували усім учасникам і гостям ярмарку свої смаколики: солодощі, різноманітну домашню випічку, вареники та пельмені, млинці та пиріжки, канапки на будь-який смак, овочі, фрукти, ягоди, горіхи, солодкі напої тощо. І покупців не бракувало: вчителі, батьки, працівники соціальної сфери села, випадкові перехожі не шкодували грошей на дари осені і кондитерські вироби, та й діти із задоволенням купували один у одного різноманітну смакоту. 


Одні школярі вели жваву торгівлю, інші радували усіх присутніх творчими номерами.

Особливим попитом користувалася безпрограшна лотерея. Вчителі молодших класів проводили з учнями рухливі ігри, а для середньої ланки були організовані зони з інтелектуальними іграми.

А ще можна було за 50 коп дізнатися у чарівних ворожок своє майбутнє.

Учні порадували виставкою робіт з природніх матеріалів, яка вкотре підтвердила, що наші учні старанні та безмежно талановиті.

Ми щиро вдячні всім учасникам та гостям ярмарку за створення казкової феєрії настрою і незабутніх вражень. 

Висловлюємо щиру вдячність батькам наших учнів за щорічну підтримку заходу, за підприємницькі та кулінарні здібності, а також вчителям та учням за організацію та підготовку. Директору ТОВ «Придніпровський» Стаценку Олексію Васильовичу за виділені соковиті смачні яблука для ярмарку.

Категорія: Свята, події | Переглядів: 445 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]