Четвер, 09.05.2024, 21:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2023 » Травень » 31 » ОНЛАЙН ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОННОГО УПРАВЛІННЯ ГУ ДСНС УКРАЇНИ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
10:41
ОНЛАЙН ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОННОГО УПРАВЛІННЯ ГУ ДСНС УКРАЇНИ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

ОНЛАЙН ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКАМИ НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОННОГО УПРАВЛІННЯ ГУ ДСНС УКРАЇНИ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ОБЛАСТІ З ПИТАНЬ ПРОТИМІННОЇ БЕЗПЕКИ, ПРОТИПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ТА ПРАВИЛ БЕЗПЕЧНОЇ ПОВЕДІНКИ З ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИМИ ПРЕДМЕТАМИ.

З метою підвищення рівня обізнаності населення щодо ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами на території області продовжують залучати до вивчення азів протимінної безпеки якомога більше людей. Сьогодні представниками Нікопольського районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, було проведено для здобувачів освіти 7-11 класів Придніпровського ліцею онлайн зустріч.

Фахівці ДСНС нагадали правила пожежної безпеки, алгоритми дій при звучанні сигналу «повітряна тривога», при виявленні вибухонебезпечних предметів, а також закликали дотримуватись заходів безпеки перебуваючи біля водойм.

Зважаючи на ситуацію в країні, рятувальники закликали школярів у жодному разі не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та обов’язково слідувати в безпечне місце.

Обговорили види і небезпеку вибухонебезпечних предметів, на які можуть випадково натрапити діти, а також розповіли як діяти при їх виявленні.

Нагадали номери виклику екстрених служб та за яких обставин до них телефонувати.

Донесли основні правила пожежної безпеки, пояснили з яких причин виникає займання та розповіли як діяти, якщо пожежі все ж уникнути не вдалось.

Пам‘ятайте, що невідомий предмет - не іграшка, якщо побачили - телефонуйте 101, 102, або повідомите дорослих.

  

  

  

  

 

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 58 | Додав: school | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]