Вівторок, 07.05.2024, 11:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2021 » Грудень » 24 » #OlympicLab та його напрямок "Гендерна рівність в спорті"
12:00
#OlympicLab та його напрямок "Гендерна рівність в спорті"

Ліцеїсти Польщі та Нікопольщини спілкувались в рамках міжнародного #OlympicLab

Вчора Національний олімпійський комітет України відсвяткував свій 31-й День народження. До цієї дати Відділенням НОК України в Дніпропетровській області було проведено захід #OlympicLab та його напрямок "Гендерна рівність в спорті".

Цей івент був неординарним. Адже він об'єднав навколо себе вихованців Придніпровського ліцею Нікопольського району Червоногригорівської ОТГ та Верушевського ліцею імені Ніколая Коперника (Республіка Польща). Зустріч відбулася в онлайн-режимі з використанням сучасних телекомунікаційних технологій. У зустрічі взяли участь кращі спортсмени кожної школи.

Організатори заздалегідь планували таке спілкування та відправили до Польщі нашу фірмову брендовану атрибутику з логотипами проекту #OlympicLab, літературу і подарунки. В якій наші польські колеги й провели захід. Говорили про гендерну рівність у спорті та житті. Розповідали один іншому про світову проблематику з цього питання, ділились взаємним досвідом тощо.

Також під час обговорення, представники кожного учбового закладу поділилися своїм досвідом у проведенні різних заходів, в яких на рівних беруть участь дівчата і хлопці. Як приклад, було наведено проект обласного відділення "Вчитель+ учень= Олімпійський дует" , в якому у склад команди входять чоловік і дівчина, або жінка і хлопець.

Насамкінець, представники ліцеїв обмінялися передноворічними привітаннями і сподіваннями по закінченню карантинних обмежень неодмінно зустрітися на спортивних майданчиках!

 

 

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 108 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]