Четвер, 02.05.2024, 14:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2017 » Вересень » 8 » Олімпійський день
18:12
Олімпійський день

Пропагуючи здоровий спосіб життя 8 вересня була проведена спортивна естафета за участю учнів 1-10 класів. Учні показали неймовірні результати командної роботи та індивідуальної майстерності. 

Мета заходу навчання та виховання учнів на гуманістичних цінностях олімпійського руху, формування у них навичок і культури здорового способу життя, а також залучення дітей до активних занять фізичною культурою та спортом. Формування в учнів свідомості щодо необхідності та корисності занять фізичною культурою і спортом. Збагачення учнів знаннями стосовно історії Олімпійських Ігор, видатних спортсменів. Формування уявлення учнів про Олімпійський рух у світі та зокрема в Україні. Розвиток та формування інтересу та позитивного відношення до фізичної культури, спорту олімпійського руху та здорового способу життя. Виховання почуття патріотизму, гордості за Україну.

На спортивному майданчику під керівництвом учителя фізичної культури Борща В.В. відбулися змагання між учнями 1-4 та 5-10 класів: біг на дистанцію 60м, біг на витривалість, підтягування та віджимання, вправи на гнучкість та спритність, стрибки у довжину з місця, перетягування канату, змагання з волейболу.

Переможці були нагороджені дипломами та призами. Такі заходи сприяють розвитку і формуванню інтересу та позитивного ставлення до фізичної культури, спорту, олімпійського руху та здорового способу життя, виховання почуття патріотизму, гордості за Україну.

 

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 411 | Додав: anzhela69 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]