Неділя, 28.04.2024, 23:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2021 » Жовтень » 9 » "Олімпійське Лелеченя-2021"
10:28
"Олімпійське Лелеченя-2021"

    

У Новомосковську вперше пройшов обласний фінал проекту "Олімпійське Лелеченя-2021"

На базі місцевого новомосковського ліцею №6 пройшли змагання ІІІ етапу Вcеукраїнського спортивного-масового заходу "Олімпійське Лелеченя-2021" в Дніпропетровській області. Беззмінним ініціатором та організатором став регіональний осередок Національного олімпійського комітету України за допомоги Дніпропетровського обласного управління з фізичної культури і спорту МОН України. Захід відбувся за підтримки обласної влади, міського голови м.Новомосковськ Сергія Рєзніка Сергей Резник та секретаря міської ради Володимира Арутюнова Владимир Арутюнов. Всі вони, а також голова Асоціації футболу Дніпропетровської області Віктор Андрухів Viktor Andrukhiv, виконавчий директор В НОК Олександр Дювбаков Александр Дювбаков, начальник управління культури, спорту і туризму Ірина Ялова Ирина Ирина та начальник управління освіти Ірина Рябоконь Ірина Рябоконь стали почесними гостями свята.

Згідно рекомендаціям МОЗ України, та враховуючи карантинні обмеження, які наразі діють на Дніпропетровщині, обласний фінал було проведено на свіжому повітрі та з обмеженням кількості команд. До участі в обласному фіналі було допущено вісім колективів - кращих за показниками у своїх регіонах та містах. Серед учасників — команди з різних міст та сіл області. Зокрема, з Новомосковська, Губинихи, Магдалинівки, Придніпровського, Кáм'янського, Нікополя та Нікопольського району.

8 команд-учасників випробували свої сили у спортивній комбінованій естафеті та волейболі. Поза оцінюванням пройшли презентації команд, а конкурс "Вікторина" технічно неможливо було провести на спортивних майданчиках. За результатами змагань дуже несподівано найбільше балів набрали ліцеїсти смт.Магдалинівка. Вони і здобули перше загальнокомандне місце. Друге дісталося навчальному закладу №6 м.Нікополя, а третє - отримав Новомосковський ліцей №6. Таким чином, восьмиразовий переможець проекту - команда Кам'янської ЗОШ Нікопольського району, як і минулорічний тріумфатор СЗШ №23 міста Кам'янське залишились навіть без призових місць. Що ж, проект розвивається, і конкуренція в ньому росте.

В межах спортивної програми спортивного заходу Олександр Дювбаков та Віктор Андрухов провели відкритий урок з футболу для всіх команд-учасниць.

Всі без виключення учасники обласного фіналу проекту "Олімпійське Лелеченя-2021" були нагороджені олімпійськими подарунками від голови регіонального осередку НОК України в Дніпропетровській області Андрія Павелка Андрей Павелко та футбольними м'ячами від очільника АФДО Віктора Андрухіва. Переможці та призери змагань були нагороджені також медалями, кубками та грамотами.

Загальне фото на пам'ять та позитивні емоції, підкреслили тезу, що спорт та здоровий спосіб життя на свіжому повітрі - це кращий засіб профілактики будь-яких хвороб! До побачення, "Олімпійське Лелеченя-2021"! Зустрінемось у наступному 2022-му році!

Категорія: Спорт | Переглядів: 298 | Додав: school | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]