Четвер, 02.05.2024, 09:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2017 » Жовтень » 25 » Незабутні враження від екскурсії до міста Києва
21:36
Незабутні враження від екскурсії до міста Києва

Чотири чудові дні провела група учнів Придніпровської ЗОШ у столиці нашої Батьківщини. Вони були наповнені численними оглядовими екскурсіями по місту та відвідуванням різних популярних і маловідомих, але не менш захоплюючих місць. Наш туристичний маршрут пролягав через головні площі і вулиці міста: Майдан Незалежності, Хрещатик, Європейську, Софіївську і Михайлівську площі, Андріївський узвіз.

В історичній частині Києва, де сконцентрована більшість визначних пам’яток історії та архітектури, ми відвідали й унікальну пам’ятку древнього зодчества часів Київської Русі - Золоті ворота, яка справді вражає, захоплює і дивує своєю міццю та водночас красою. Пізніше був Маріїнський парк з оглядовим майданчиком де відкриваються вражаючі осінньою красою Дніпровські схили.

Не залишили екскурсантів байдужими екскурсії до мечеті Ар-Рахма (Милосердя), синагоги Бродського, на Байкове кладовище.

Своєю величчю нас зачаровували християнські собори, церкви, монастирі міста: костел Святого Миколая, Софіївський Собор, Михайлівський монастир, Андріївська церква.

Особлива атмосфера гармонії та спокою оповила нас у Києво-Печерській Лаврі.


Відвідавши Національний науково-природничий музей НАН України — один із найбільших науково-природничих музеїв світу і найбільший природничий музей України, ми поглибили свої знання про виникнення, будову та еволюцію Землі, її рослинний і тваринний світ, їхнє минуле та сучасне, про історію матеріальної культури племен і народів, що заселяли територію України. Також нам пощастило насолоджуватися видовищними експозиціями Київського океанаріуму з різноманітними екзотичними морськими мешканцями.


Разом з тисячами любителів футболу ми вболівали за українську команду на матчі Ліги чемпіонів, що проходив на НСК «Олімпійський».

На Київському іподромі, затамувавши подих, спостерігали за кінними забігами.

Наша група відвідала балет «Баядерка» Національного академічного театру опери та балету України ім.  Т. Г. Шевченка, а у концерт-холі ВДНГ поринула у чарівний  світ вистави «Дім таємничих пригод».


Надзвичайно цікавою і пізнавальною була екскурсія до Верховної Ради України. Тут нас радо зустрічав Народний депутат України Андрій Федорович Шипко, який розповів про особливості депутатської роботи. Потім ми  мали змогу оглянути експозицію «Головний Прапор країни» та сфотографуватися біля картини «Державотворення». Окрім того, ми побували на балконі сесійної зали парламенту, в якій ухвалюються закони України, а також завітали до кулуарів Верховної Ради та прес-пойнту, де проходять брифінги народних депутатів. Завдячуємо за організацію цієї екскурсії помічникам депутата Фініковському Сергію Вікторовичу та Агарковій Людмилі.


Ця подорож залишила приємний, незабутній слід у наших серцях, подарувавши яскраві враження та позитивні емоції. Вона нас зблизила, дала зрозуміти кожному, що ми не тільки уміємо гарно вчитися, але й змістовно і дружньо відпочивати разом.


Ми вдячні вчителям нашої школи Волошиній О.В., Волик О.В. та Гудименко Н.А. за організацію цієї подорожі. 

Дар'я Мазур, 
учениця Придніпровської ЗОШ

 

Більше фото...

 

Категорія: Екскурсії | Переглядів: 695 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]