П`ятниця, 26.04.2024, 22:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2021 » Березень » 10 » "Ми - нащадки Кобзаря"
18:30
"Ми - нащадки Кобзаря"

В історії кожного народу, серед її великих творців, є люди, імена яких сповиті невмирущою любов'ю і славою. Таким самородком українців є Т.Г. Шевченко, чия безсмертна спадщина - одна з найбільших вершин людського духу. 

 Шевченко для України  - не просто народний поет, геніальний митець, якого доля обдарувала багатьма талантами. Національний пророк, апостол правди, заступник знедолених,  провидець - так його називають українці.

Із метою вшанування пам'яті реформатора української мови, основоположника української літератури, популяризації його літературної спадщини, культурного розвитку молодих громадян 09.03 та 10.03.2021 року у школі проведено Шевченківські дні під гаслом "Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь століття... Тебе своїм сучасником звемо."

Учні та вчителі мали змогу ознайомитися з книжковою виставкою "Уклін тобі, Кобзарю!", яку організувала бібліотекар школи Лузан Т.О. Виставку із задоволенням відвідували як школярі молодших класів так і старших.

Учні 4 класу змагалися у розгадуванні кросворду  "Перехрестя долі Кобзаря".

Учні 2 класу переглянули відеопрезентацію "Вінок шани Кобзареві".

Класні керівники провели цікаві години спілкування "Шевченко і світ".

Про геніального поета-революціонера Тараса Григоровича Шевченка ми, здається, знаємо все. Однак у котрий раз спиняємося перед величчю генія, вчитуємося і вдумуємося, вслухаємося в його незнищенного безсмертного "Кобзаря".

 

 

 

 

 

 

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 140 | Додав: school | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]