Неділя, 28.04.2024, 14:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2018 » Жовтень » 4 » Екскурсія до притулку тварин.
09:32
Екскурсія до притулку тварин.

Ми на власні очі переконалися в тому, що тварини, які потрапили у біду, почувають себе у цьому місці безпечно і комфортно. Собаки знаходяться у просторих і чистих вольєрах або вільно переміщуються територією. Вони нагодовані, у посуді чиста вода. Самі ж мешканці притулку поставились до гостей по-різному: хтось з недовірливим гавкотом та нашорошеними вухами, хтось із дружелюбним вилянням хвостом, підстрибуванням. Та відчувалося, що усім їм потрібна людська ласка і тепло.

Одне, від чого ставало сумно – тварин у притулку дуже багато. Це собаки, які чомусь стали своїм господарям непотрібними.

Свою відданість, любов і ласку дарують тваринам небайдужі люди – волонтери. Кожного дня вони готують їжу, годують, доглядають, лікують, забезпечують усім необхідним своїх підопічних, і все - за покликом душі. Ми також долучилися до цієї справи: збирали теплі речі (ковдри та одяг) , організували благодійний збір коштів на підтримку притулку. Завдяки спільним зусиллям дітей та дорослих на рахунок Благодійного фонду Нікопольський притулок для тварин «Шанс на життя» перераховано 610 гривен.

Втім притулок не повинен бути вічним домом для чотирилапих, то ж активісти шукають для них нових господарів. Кожен бажаючий зможе знайти тут відданого друга.

Відвідування притулку для тварин дало нам змогу не лише поспілкуватися з тваринами, ознайомилися з умовами проживання та утримання тварин, а й зрозуміти, що проблема безпритульних тварин є дуже гострою для нашого краю і для її подолання потрібно спільні зусилля та відповідальне і гуманне ставлення людей до тварин.

Всі повернулися додому сповнені новими позитивними емоціями та враженнями.

Екологічний актив школи.

 

Категорія: Екскурсії | Переглядів: 350 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]