П`ятниця, 26.04.2024, 21:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2012 » Лютий » 27 » ЄДИНИЙ УРОК
15:28
ЄДИНИЙ УРОК





























Славна історія дніпропетровської землі – це частина безсмертної історії нашої України, і вісімдесятилітній ювілей- це добрий привід  для того, щоб частіше задавати собі питання: хто ми, звідки, де наші витоки, якими буде наше найближче майбутнє? Ми всі горді з того, що на Дніпророжденній землі, овіяній легендами від скіфських поселень, козацької слави до сучасної вугільно-металургійної бази, багатогалузевої  промисловості, аграрного та будівельного комплексів, одного з небагатьох у світі центрів ракетно-космічного будівництва, живуть працьовиті, гарні й розумні люди.

Дніпропетровщина була й залишається економічною опорою держави, утримуючи перші місця серед областей України фактично з усіх соціальних і економічних показників. Збереження значного науково-технічного й освітнього потенціалу, утвердження глибинних духовних традицій нашого краю, примноження його  культурних надбань – запорука впевненого сьогодення області та її поступу в майбутнє.

 

 

 

Єдиний урок „Рідній Дніпропетровщині – 80 років”   справив великий вплив на формування поведінки і світогляду учнів нашої школи – спадкоємців славних традицій області, творців сучасного і майбутнього Придніпров’я.

 

 

 

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 872 | Додав: anzhela69 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 edge00  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]