Понеділок, 06.05.2024, 05:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
[1]
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2020 » Грудень » 28 » Добрі справи легше робити разом
10:35
Добрі справи легше робити разом

У грудні у Придніпровській школі проводилася благодійна акція «БлагоДІЙники у дії» з метою привернення уваги до проблем безпритульних тварин, які часто опиняються на вулиці через жорстокість та безвідповідальність людей та для об'єднання зусиль школярів і дорослих, щоб допомогти тваринам, які, як ніколи, потребують людської уваги саме в холодну пору року.

Учнями нашої школи, за підтримки своїх рідних і близьких, вчителів і працівників школи, зібрано теплі речі для тварин (ковдри, пледи, светри), корм, пошиті м’які лежаки. Все це ми передаємо до притулку тварин у м. Нікополі, що опікується безпритульними собаками. Зібрані благодійні кошти у сумі 500 гривен ми перечисляємо на лікування тварин.

ТЕМП дякує неймовірно небайдужим і активним благодійникам: учням початкої ланки, 5, 6-А, 6-Б та 7 класу.

Існує думка, що про добрі справи не потрібно мовчати. Дослідження підтверджують, що люди набагато охочіше займаються благодійністю, коли бачать приклад рідних, близьких, знайомих. А дітей спонукає на добрі справи схвалення у сім'ї. Ми прагнемо, щоб наш колективний досвід надихав людей на благодійність. Добрі справи легше робити разом!

 

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 156 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]