Понеділок, 06.05.2024, 07:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2021 » Вересень » 1 » День знань у нашій школі
16:10
День знань у нашій школі

Промайнуло веселе літо і настала осінь - пора навчання. Діти йдуть до школи, щоб знову сісти за шкільні парти і здобувати знання. Школярі стають старші на рік, а для цьогорічних першачків 1 вересня 2021 року - особлива подія, бо для малюків відбувається все вперше - перший клас, перша вчителька, Букварик, перша парта, перші шкільні будні...

Перше вересня - завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником.

Урочисто та в незвичайному форматі пройшло свято Першого дзвоника в нашій школі, яка гостинно відкрила двері для своїх учнів, зокрема, для маленьких першокласників.

Це вони сьогодні вперше стоять схвильовано дивлячись допитливими очима. Саме вони створили особливу атмосферу свята, адже для них це не просто свято, а свято величне, неповторне, казкове.

І ось настала зворушлива довгоочікувана мить - мить коли лунає Перший дзвоник, який покликав школярів на перший урок хвилюючим акордом у виконанні учениці 11 класу Мороз Катерини.

Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами учнів, а учнів на опанування нових знань.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: 1 вересня - День знань | Переглядів: 169 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]