Неділя, 19.05.2024, 11:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2019 » Березень » 5 » Бінарний урок української мови та інформатики
16:54
Бінарний урок української мови та інформатики

У ході уроку учні мали можливість поглибити знання з граматичної основи речення, повторити способи вираження підмета і присудка; про пристрої персонального комп’ютера та способи їх використання при вивченні навчальних предметів. П’ятикласники навчалися використовувати інноваційні технології на уроках української мови, а саме: працювати з прикладним програмним забезпеченням навчального призначення, формуючи уміння користуватися сучасними технологіями. 

На уроці діти активно працювали зі спеціально створеною інтерактивною книгою – лепбуком, яка містила цікаві, творчі завдання, а також навчилися працювати з QR-кодами. З їх допомогою учні мали можливість повторити вивчені теми з української мови, пройшовши он-лайн тестування, потрапити на сайт Придніпровської школи, отримати посилання на джерело розміщення клоуз-тестів.

Наприкінці уроку п’ятикласники з великим задоволенням  за допомогою власних гаджетів працювали з додатком та на сайті «МОВА ДНК нації».

За відмінну роботу учні отримали мотиваційні браслети.

Урок пройшов у позитивній атмосфері, були використані сучасні методи навчання, з якими дітям було цікаво і комфортно працювати.

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 305 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]