Понеділок, 29.04.2024, 10:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2019 » Вересень » 2 » Свято Першого Дзвоника
13:26
Свято Першого Дзвоника

Свято Першого дзвоника завжди було особливою подією як для учнів, їхніх батьків, так і для вчителів. Саме сьогодні починається навчальний рік в школах. Хтось переступає поріг школи вперше цього дня, для когось навчальний рік вже випускний. Однак всі учні назавжди запам’ятають шкільні дні, наповнені і веселощами, і важким навчанням. 
А щоб вони закарбувалися на довгі роки в серці, відходячи від стандартів та традційних форм проведення лінійок, творчі та креативні педагоги створюють не просто лінійку, а казкове дійство, в якому учні залюбки беруть активну участь. 
Яскраво та урочисто промайнуло свято: випускники, в образі казкових гномів, разом з першачками - чарівними квіточками - вразили віртуозною акторською грою та запальним танцем. 
Вітаємо всіх із початком вдалого підйому сходинками знань і бажаємо підкорити нові вершини, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.

Дякуємо вчителям Придніпровської ЗОШ за яскраві костюми, директору за нову казку, батькам та учням за допомогу в організації свята.

Категорія: 1 вересня - День знань | Переглядів: 295 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]