Неділя, 28.04.2024, 19:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2018 » Червень » 14 » Звіт директора перед громадськістю
11:58
Звіт директора перед громадськістю

Витяг із протоколу № 1

загальних зборів трудового колективу, батьківської громадськості

КЗ ЗСО «Придніпровська загальноосвітня школа

Червоногригорівської селищної ради»

Нікопольського району Дніпропетровської області

 

від 08 червня 2018 року

 

Голова зборів – Боришполець В.В.

Секретар – Зуєва А.В.

 

Присутні: члени трудового колективу,батьки – 48 осіб

голова батьківського комітету – Ступак М.О.

 

 

Порядок денний:

 

  1. Звіт директора КЗ ЗСО «Придніпровська загальноосвітня школа Червоногригорівської селищної ради» Онищенко А.П. за 2017-2018 н.р. перед трудовим колективом та громадськістю.
  2. Проведення голосування з оцінки діяльності директора Онищенко А.П.

 

 

  1. Слухали: звіт Онищенко А.П. перед громадськістю, батьківським комітетом та трудовим колективом про персональний внесок керівника у підвищення рівня організації навчально-виховного процесу КЗ ЗСО «Придніпровська загальноосвітня школа Червоногригорівської селищної ради» у 2017-2018 навчальному році.

 

У своєму системному аналізі діяльність за навчальний рік, персональний внесок у підвищення рівня організації навчально-виховного процесу директор зосередився на таких питаннях:

 

  • Загальна інформація про школу.
  • Кадрове забезпечення.
  • Методична робота.
  • Навчальна діяльність учнів.
  • Виховна та позакласна робота.
  • Правовиховна робота.
  • Соціальний захист.
  • Збереження і зміцнення здоров’я учнів і працівників
  • Співпраця з батьками
  • Організація гарячого харчування.
  • Охорона праці та безпека життєдіяльності.
  • Фінансово – господарська робота.
  • Управлінська діяльність

Також, доповідач подякувала усьому колективу за розуміння та підтримку в усіх починаннях, батькам – за активну співпрацю, матеріальну та моральну підтримку. Директор наголосила, що лише спільною, злагодженою роботою можна досягнути продуктивної праці і хорошого результату.

 

Виступили:

  1. Голова зборів Боришполець В.В. зазначив, що директор школи Онищенко А.П.. дотримувалася Колективного договору, спільно вирішувала питання внутрішнього розпорядку.

У змістовному звіті директора школи ми почули, що у школі багато зроблено у 2017-2018 навчальному році. Директор працює творчо, з натхненням, подаючи приклад відповідального ставлення до своїх обов’язків, виявляє високі організаторські здібності. Директор школи надає методичну допомогу молодим спеціалістам, впроваджує нові ідей, веде за собою.

Боришполець В.В. запропонував вважати роботу директора Онищенко А.П.. задовільною.

  1. Голова батьківського комітету Ступак М.О. відзначив роботу директора Онищенко А.П. як висококваліфікованого організатора педагогічного колективу, який спрямовує дії вчителів на впровадження інноваційних змін, реалізацію нового у навчанні, вихованні школярів. Онищенко А.П. використовує нестандартні рішення у розв’язанні завдань, що поставлені перед школою на сучасному етапі.

Ступак М.О. запропонував вважати роботу директора школи задовільною та побажав набрати учнів відповідно до ліцензійного обсягу.

  1. Заступник директора з НВР Лучанова С.Л. яка зазначила, що під керівництвом директора проходять усі шкільні справи. Це семінари, свята, трудові десанти, конкурси. Онищенко А.П. – добра господиня, вболіває за школу і прикладає багато зусиль, щоб все було впорядковане і охайне. Директор працює творчо, плідно, натхненно.

Лучанова С.Л. запропонувала вважати роботу директора школи задовільною.

 

Для оцінки діяльності директора школи Онищенко А.П. протягом 2017-2018 навчального року ведучий зборів Боришполець В.В. запропонував присутнім обрати форму голосування – відкрите або таємне. Всі присутні проголосували за відкрите голосування для оцінки діяльності директора школи.

 

Ухвалили:

 

  1. Визнати роботу директора КЗ ЗСО «Придніпровська загальноосвітня школа Червоногригорівської селищної ради» у 2017-2018 навчальному році задовільною, такою, що сприяє розвитку школи, впровадженню інноваційних педагогічних технологій у навчально-виховний процес, зміцненню та модернізації матеріально-технічної бази школи.
  2. Продовжити роботу КЗ ЗСО «Придніпровська загальноосвітня школа Червоногригорівської селищної ради» по реалізації освітньої програми закладу згідно нормативно законодавчої бази Міністерства освіти, науки, молоді та спорту України, плану роботи навчального закладу на 2018 - 2019 роки.
  3. Надати протокол засідання загальних зборів для оприлюднення на сайті школи.

 

 

 

Голова зборів В.В.Боришполець

 

 

Секретар А.В.Зуєва

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 1049 | Додав: anzhela69 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]