Четвер, 02.05.2024, 23:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2016 » Листопад » 8 » Мікросвіт через призму подарованого мікроскопа
08:25
Мікросвіт через призму подарованого мікроскопа

За роки свого існування людина накопичила величезний обсяг знань. І на цьому шляху їй допомагали створені нею інструменти для вивчення довкілля. Одним з таких інструментів став мікроскоп – прилад для збільшення дрібних об’єктів, які не можна побачити простим оком.

За допомогою  мікроскопа відбувається занурення в таємничий і захоплюючий світ, де можна дізнатися багато нового і цікавого. Діти, завдяки мікроскопу, краще розуміють, що все живе так крихко і тому потрібно ставитися дуже дбайливо до всього, що тебе оточує.

Цифровий мікроскоп - це міст між реальним звичайним світом і мікросвітом, який загадковий, незвичайний і тому викликає здивування. А все дивовижне сильно привертає увагу, впливає на розум дитини, розвиває творчий потенціал, любов до предмета, інтерес до навколишнього світу.

Кожне завдання з використанням мікроскопа  для дітей є захоплюючим і цікавим. Їм, виявляється, дуже цікаво побачити у збільшеному вигляді і клітини, і людський волос, і різницю між людською і жаб’ячою кров’ю,і жилки листа, і суперечки папороті, і пліснявий гриб мукор.

Появою сучасного мікроскопа, який можна під’єднати до компьютера і вивести на екран зображення збільшених елементів, набором різноманітних готових мікроприпаратів учні та вчителі Придніпровської школи завдячують випускникові нашої  школи, Федірку Олександру Сергійовичу, працівникові ТОВ «Агро-Еліти», який  чудово розуміє значення цього пристрою для більш якісного освоєння навчальних програм, для покращення якості освіти учнів на селі.

Придніпровська школа пишається своїми учнями, випускниками, які не стоять осторонь її проблем, допомагають покращити її матеріально-технічний стан та всебічно сприяють розвитку якісної освіти на селі.

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 493 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]