П`ятниця, 26.04.2024, 23:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2016 » Травень » 10

В четверг, 5 травня та в п'ятницю 6 травня, в нашій школі був проведений тренінг для всього педагогічного колективу та технічних працівників школи на тему "Що має кожен знати про ВІЛ/СНІД?"
Організатори тренінгу, Янкова О.А. та Волошина О.В., взяли собі за мету покращити знання про ВІЛ/СНІД своїх колег, показати статистику захворювання на 2016 рік, нагадати про історію виникнення хвороби та ще раз пояснити профілактику уникнення захворювання на ВІЛ. Серед різних завдань були: тестування до/після, які учасники виконали до участі в тренінгу та після його проходження, отримавши нові знання та покращивши старі, імітували ситуації, які налаштовували на краще та більш гуманне відношення до ВІЛ-інфікованих та багато інших завдань. 
 Після проведення дводенного тренінгу всі, без сумніву, переконалися в покращенні своїх знань, вмінь та навичок поводження з ВІЛ-інфікованими та шляхи попередження зараження та розповсюдження цієї хвороби.

Категория: Загальні новини | Просмотров: 427 | Добавил: Olya89 | Дата: 10.05.2016 | Комментарии (1)

 Саме тут, біля Меморіалу Слави, у цей святковий день розпочався мітинг-реквієм. Лунали до болі знайомі мелодії та пісні. Ветерани  зі сльозами на очах згадували  травень 1945 року, ділилися розповідями про важкі воєнні часи, вітали одне одного зі святом , яке для кожного викарбувався в пам’яті особливою сторінкою, а головне – бажали гарного здоров’я та благополуччя.
  Представники молодого покоління низько вклоняються тим, хто відвоював у двобої з фашистськими загарбниками мирне небо і спокій, за подароване щасливе життя  і переконані, що пам’ять про  подвиги не буде ніколи забута.

 

Категория: Свята, події | Просмотров: 420 | Добавил: Olya89 | Дата: 10.05.2016 | Комментарии (0)