Середа, 01.05.2024, 20:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
[1]
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2017 » Вересень » 1 » 1 вересня - День Знань!
11:12
1 вересня - День Знань!

Перше вересня – це щось більше ніж просто початок осені. Для більшості дітей це свято. Свято нових знань, зустрічі з шкільними друзями та вчителями, які проводитимуть їх у нові незвідані куточки Країни знань. Для когось цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям.


 Під урочисті оплески присутніх та спалахи фотокамер, на майданчик перед навчальним закладом одинадцятикласники   вивели поповнення шкільної родини. З величезними букетами, стояли першокласники слухаючи побажання і настанови,  і самі,   затинаючись від хвилювання, розповідали вивчені з батьками вірші…  Першачки із цікавістю роздивлялися двір, в якому їм  можна буде побігати на перерві, або шукали поглядом рідні і знайомі обличчя.


Слова вітань лунали і від директора школи ,якиа зазначила,що це свято кожного з нас,адже всі ми ходили в школу.Вона побажала першокласникам аби вони сміливо крокували країною знань.


Святковий настрій усіх присутніх підтримала пісня у виконанні Ісбендіярової Тетяни та запальний танець танцювальної студії Вінцента. Сюрпризом для першачків став виступ казкових персонажів Діда Мороза та Снігуроньки, які подарували подарунки первачкам.  На згадку про свято,учні 11 класу вручили першокласникам подарунки. Право дати перший дзвоник було надано першому класу. На такій урочистій ноті свято першого дзвоника було закінчено.


 

 

Більше фотографій ...

Категорія: 1 вересня - День знань | Переглядів: 754 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]