Середа, 24.04.2024, 23:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2018 » Травень » 15 » Заради майбутнього – діємо зараз!
07:28
Заради майбутнього – діємо зараз!

В рамках проекту у приміщенні школи встановлено спеціальні баки для різних видів відходів, а вчителі та активісти шкільного екологічного руху навчають дітей правильно поводитися зі сміттям, зокрема, сортувати вдома й приносити до школи, після чого його здають на переробку.

Щоб учні мали стимул до участі в акції – було визначено мету, на втілення в життя якої збирали гроші від реалізованого сортованого сміття. Таким чином на пришкільній території з’явився рокарій, для створення та озеленення якого були витрачені кошти від реалізації макулатури у сумі 62 гривні.

Разом із дітьми до сортування та збору сміття долучились і дорослі – вчителі, батьки учнів, жителі нашого села.

Дякуємо усім, хто свідомо відноситься до сортування відходів. Спільними зусиллями ми відсортували і зібрали 46 кг макулатури, 10кг пластику, 6 кг жерстяних виробів, багато пластикових кришечок, батарейок, тетра-упаковок. Окремо хочемо відзначити найактивніших учасників проекту: учениця 7 класу Мороз Катя і учень 3 класу Мороз Ваня разом із батьками відсортували 5 кг макулатури, 3 кг пластику, 1 кг кришечок; учень 3 класу Максимкін Максим разом зі своєю сім’єю зібрали 3 кг жерстяних виробів та інші види відходів; учениця 5 класу Гордієнко Вікторія разом з родиною зібрали 16 кг макулатури, пластикові пляшки, жерстяні вироби.

Це перші, але дуже важливі кроки на шляху до досягнення головної мети - зробити своє село чистішим.

Сподіваємося, що подальша реалізація еко-проекту сприятиме підвищенню екологічної свідомості молоді та мобілізує жителів нашої громади до активного впровадження екологічних ініціатив.

Екологічний патруль Придніпровської ЗОШ

 

 

 

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 394 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]