Четвер, 25.04.2024, 01:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2016 » Грудень » 17 » Загальношкільні батьківські збори
18:36
Загальношкільні батьківські збори

На передодні свята Миколая, 16 грудня, в нашій школі пройшли традиційні загальношкільні батьківські збори з концертом для батьків. На свято завітало багато батьків та родичів учнів нашої школи, щоб побачити таланти своїх дітей та більше дізнатись про їхнє шкільне життя.

Учні початкових класів підготували виставку робіт до новорічних свят. Всі учні з радістю та азартом готували школу до свята: декорували класи, коридори, та прикрашали святкові ялинки. А за неперевершене оформлення сцени ми завдячуємо Янковій О.А., заступнику директора з ВР.

Директор школи, Онищенко А.П., сердечно привітала присутніх, побажала сил і здоров’я, і подякувала за виховання талановитих дітей. Також розповіла батьківській громаді про академічні та спортивні досягнення учнів, про різноманітні конкурси, що проходять в нашій школі. Повідомила про зміни в школі: заміну вікон, нове обладнання для їдальні, та наголосила на необхідності укомплектування кабінету хімії.

Голова батьківського комітету, Ступак М.О., привітав всіх присутніх з наступаючими новорічними святами та надав звіт про роботу батьківського комітету.

Діти порадували присутніх різноманітними творчими номерами, підготовленими на відмінно.

Танцювальний колектив "Вінцента" під керівництвом Савицької Я.А. вразив глядачів трьома колоритними танцями.

Учні привітали батьків та рідних зі святом Святого Миколая майстерним виконанням пісень: «Миколай до мене не прийде» (1 клас), «Іде Святий Миколай» (2-А клас),  «Jingle bells» (2-Б клас), «Три белых коня» (3 клас), «Не сумуй, не журись» (4 клас), «Ходить по Землi Святий Миколай» (5 клас), «Новогодняя Колыбель» (6 клас).

Учениця 5 класу Чередниченко Маргарита виконала пісню «Святий Миколай».

Учні 7 класу привітали присутніх зі святом Святого Миколая віршами та танцем з акробатичними елементами.

Музична сценка «Контрольна робота» представлена учнями 8 класу вразила гарно підібраними піснями та вдалим переданням образів. Також дівчата 8 класу виконали запальний танець.

Учні 9, 10 та 11 класів представили казку відомого датського письменника Г.К. Андерсена «Дівчина з сірниками», казку про біль, плач і любов самотньої, знедоленої душі.

«Наймолодші учні школи»  9, 10, 11 класи виконали жартівливий танець «Ципленок Пи», приголомшивши яскравими костюмами та чарівним виконанням. 

Після виступу учні привітали всіх присутніх з новорічними святами та подарували власноруч виготовлених маленьких півників, як символ прийдешнього року.

Вчитель музичного мистецтва, Борщ В.В., подарував всім пісню-вітання «Мы желаем счастья вам».

Всі гості були приємно вражені підготовкою до свята й талантами своїх дітей. Свято пройшло у теплій, дружній та веселій атмосфері.

Висловлюємо подяку всім батькам за виховання дітей - майбутньої еліти нашої держави. Бажаємо Вам міцного здоров’я, життєдайної енергії, мудрості й терпіння. Ми високо цінуємо Ваше батьківське піклування, підтримку та небайдуже ставлення до нагальних потреб школи. Ми гордимося вашими дітьми і знаємо, що ви радієте їх успіхам не менше, ніж ми.

Дякуємо від всієї душі всім учням та працівникам школи, які прийняли активну участь в організації свята, прикрашанні школи та підготовці вбрання та реквізиту.

 

Більше фотографій...

 

Категорія: Свята, події | Переглядів: 1084 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 anzhela69  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]