Субота, 20.04.2024, 14:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2016 » Грудень » 16 » Всесвітній День Футболу
13:23
Всесвітній День Футболу

10 грудня шанувальники футболу всього світу відзначають Всесвітній день футболу. Подякувати за нього можна ООН, яка і запропонувала його відзначати 10 грудня кожного року. 

Щороку в нашій школі ми віддаємо данину футболу, який для багатьох із нас не просто гра, а стиль життя. Цього року ми відзначили свято провівши товариські матчі між збірними учнів нашої школи.

Придніпровська школа пишається своїми футболістами. В цьому році збірна школи перемога в зональних змаганнях з футболу (Велике Поле), вийшла у фінальну частину. Зайняла 2 місце в фінальних змаганнях з футболу серед шкіл Нікопольського району.

02 грудня в Червоногригорівській школі пройшли зональні змагання з футзалу серед юнаків та дівчат.

З великою радістю повідомляємо, що обидві наші команди перемогли і вийшли до фіналу з такими результатами:

Дівчатка:

Придніпровська - Кам'янська 1:0

Придніпровська - Червоногригорівська 6:2

Хлопчики :

Придніпровська - Кам'янська 6:2

Придніпровська - Червоногригорівська 5:3

Регулярно проводяться товариські  матчі між командами вчителів і учнів, а також регулярні товариські матчі між збірними Новоіванівської і Придніпровської шкіл.

В складі ДЮСШ «Колос» Нікопольського району виступають наші гравці: Мазур Іван, Балабанов Анатолій, Ярошенко Нікіта, Єгоров Андрій, Смірнов Ярослав. Також Полос Станіслав і Мазур Іван будуть виступати в професійній лізі Нікополя з футзалу.

Щиро дякуємо батькам і висловлюємо глибоку вдячність за виховання дітей. Такі високі досягнення можливі лише завдяки напруженій праці дитини, підтримці та заохоченню батьків, професіоналізму вчителів.

Перемоги ваших дітей – це наша спільна радість. Завдяки вашій підтримці, розумінню, ми зможемо і далі виховувати молодь, повну сил і прагнень до здійснення мрій.

 

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 404 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]