Субота, 20.04.2024, 14:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2017 » Березень » 13 » ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!
12:21
ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!

Роки в школі - це неповторний час. І працівники школи прагнуть зробити для дітей кожен день радісним, незабутнім та чарівним, щоб потім, дивлячись на фотографії, згадувати щасливі моменти. З цією метою в нашій школі проводяться різноманітні свята, організовуються флешмоби та акції. А також проходять різноманітні конкурси, серед яких і  директорський конкурс на кращий дизайн вхідних дверей у класну кімнату «Вхід в чарівний світ».

З перших днів зими розпочалося виставлення робіт у категорії «Чарівна зима»: для участі необхідно прикрасити двері до класної кімнати в зимовій або новорічній тематиці.

Кожен клас підійшов до поставленої задачі творчо, діти створили несподівані композиції, використовуючи різноманітні матеріали. І ми вже можемо оцінити результат. Наша рідна школа перетворилася на фантастичне місце, де панує зима та новорічні свята. Стеля прикрашена об’ємними сніжинками, а двері до класної кімнати запрошують поринути у чарівний світ. Але завзяті  учні не зупинилися на цьому, а ринулися прикрашати самі кімнати.

Фантастичні роботи молодшої ланки були підготовлені класними керівниками та небайдужими батьками.

Учні 6 класу підготувались заздалегідь і з нетерпінням чекали першого грудня, щоб презентували свій яскравий дизайн.

Роботи учнів 7 класу та 8 класу

Учні 9 класу старанно працювали над своїм проектом впродовж місяця, знаходячи час навіть у вихідні дні. У роботі їм допомагали учні 10 класу. Основним матеріалом вони обрали пінопласт, який для міцності був вкритий клеєм та пофарбований. Металевий каркас зварений за допомогою Волошина А.В. та учнів старших класів. Задля цілісності композиції було придбано білосніжний тюль для фону, яку прикрасили фігурними сніжинками. І в результаті представлена неперевершена композиція «Королівська Карета»!

Учні 10 класу разом з класним керівником та вчителем інформатики підготували чарівну композицію «Засніжений Ліс», виконану з використанням утеплювача. На п’ять ялинок та сніжинки було витрачено близько 20 метрів полотна.

Учні 11 класу підготували композицію «Новорічна Ніч».

Переможцями зимового конкурсу стали учні 3, 6, 9,10 та 11 класів. Всі класи за активну участь отримали дипломи та подарунки, а переможці - солодощі.

На початку зимової пори року по школі був оголошений фотоконкурс на зимову тематику. Підсумки конкурсу підведені, переможці визначені. Ними стали : Пашковська Марія ( 7 кл), Зазуляк Анастасія (4 кл), Янкова Антоніна (9 кл), Мазур Дар'я (8кл), Полос Станіслав (10 кл) та Мазур Вікторія Сергіївна, вчитель географії.

Категорія: Конкурси, акції | Переглядів: 648 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]