П`ятниця, 19.04.2024, 01:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2016 » Жовтень » 8 » Відкриття спортивного майданчика народним депутатом України Шипком А.Ф.
14:00
Відкриття спортивного майданчика народним депутатом України Шипком А.Ф.

Сьогоднішнє свято – як справжній день народження! День народження нового спортивного  майданчика у селі Придніпровському, на території Придніпровської середньої школи. І сьогодні на наше свято завітали почесні гості: Народний депутат України Шипко Андрій Федорович; Голова Нікопольської районної ради Матюк Микола Степанович; Придніпровський сільський голова Прокопенко Олександр Анатолійович.

Сьогодні тисячі, а може й десятки тисяч людей проводять свій робочий час, перебуваючи в одній позі, сидячи за комп’ютером, а учні за партою. Що, звичайно ж, не сприяє хорошому кровообігу, та й взагалі здоров’ю. Популяризація здорового способу життя приваблює все більше і більше охочих займатися спортом, відвідувати спортивні установи: басейни, стадіони, спортклуби та інше. Тому  встановлення спортивного майданчика на території Придніпровської школи в центрі села – є важливим кроком в організації молодіжного дозвілля, зокрема спонукання до здорового, спортивного способу життя.

А піклування про здоров’я наших громадян – основна мета діяльності  народного депутата України Андрія Федоровича Шипка. Не мало коштів та сил прикладає Андрій Федорович для того, щоб у кожному населеному пункті нашого району і малі, і великі громадяни розвивалися фізично здоровими, проводили своє дозвілля з користю. Піклується та сприяє  покращенню медичного обслуговування,  матеріально-технічного оснащення лікарень, турбується про людей похилого віку та підростаюче покоління. Ще однією доброю справою Андрія Федоровича став цей подарунок – спортивний майданчик для всіх придніпровців.

Бібліотекар школи Лузан Т.О. з цієї нагоди склала вірш:

Андріє Федоровичу!

Спасибі за Ваші добрі справи

За те, що в усьому Ви разом із нами!

Спасибі Вам кажуть сьогодні усі

Придніпровці дорослі і зовсім малі!

Ми, мешканці Придніпровської сільської громади, ще раз щиро дякуємо нашим шановним депутатам за турботу та піклування про сьогодення і майбутнє підростаючого покоління!    

Більше фотографій...

Категорія: Свята, події | Переглядів: 1425 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]