Четвер, 28.03.2024, 13:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2016 » Лютий » 8 » ВЕЧІР ЗУСТРІЧІ ВИПУСКНИКІВ
13:21
ВЕЧІР ЗУСТРІЧІ ВИПУСКНИКІВ

Зустріч із шкільним минулим - це завжди свято, оскільки є можливість пригадати добрих друзів, веселі перерви, поїздки на екскурсії разом із класом,походи, та вогнища. А ще є час подякувати мудрим вчителям за цікаві уроки, правильні поради.

Чим далі від нас шкільні роки, тим теплішими і ціннішими стають спогади про школу. І так прекрасно, що існує давня традиція — щороку на початку лютого збирати випускників різних років на вечір зустрічі у стінах рідної школи. У Придніпровській ЗОШ уже багато років не порушується традиція збирати усю велику шкільну родину у першу суботу другого зимового місяця.

Цього року ювілейними випусками стали: 1971 р., 1976 р., 1981 р., 1986 р., 1991 р., 1996 р., 2001 р., 2006 р. та 2011 р.

          У теплій атмосфері справді родинного свята у актовій залі зібралося стільки випускників минулих років, що ледве вміщав зал. Ведучими вечора були вчителі Придніпровської школи колишні випускники, Борщ В.В. та Федорова Ю.А.       

Концертну програму було розпочато піснею «Запрошую вас на гостину» у виконанні Федорової Ю.А.
         У привітальному слові директор школи Анжела Павлівна, випускниця 1986 року, підкреслила, що  Придніпровська школа завжди пам’ятає своїх учнів, пишається їхніми досягненнями та вдячна їм за допомогу. Побажала весело провести час зустрічі, пригадати щасливе безтурботне дитинство, друзів, учителів, поділитися своїми життєвими радощами та досягненнями. 

Перед гостями виступали юні артисти школи: молодша та старша групи танцювального гуртка «Вінцента» із своїми запальними танцями «Цукерки», «Козачок» та «Modern», учні 8-9 класів із сучасною інсценізацією казки «Білосніжка», що викликала шквал позитивних емоцій, Анастасія Якимець із піснею «Вечір шкільних друзів».

Пісні у виконанні Борща В.В. пробуджували гордість за те, що ми – українці. Справді кажуть, у талановитих учителів – талановиті учні.

Показали «клас» і самі вчителі – Боришполець В.В., Борщ В.В., Волик О.В., Волошина О.В., Міняйло В.В., Мірошниченко В.М., Хорошилов І.О., Янкова О.А.  Майстерно та артистично розіграні ними сценки: «Русалка»  та «ООО «Желание»» подарували присутнім бурхливі емоції та захват. Цей виступ став родзинкою свята.

Завершив концерт співочий дует Борща В.В. та Ференца Ю.Ю. піснею «А ми любили».

Свої враження та побажання випускники залишили у Книзі побажань.

Після святкового концерту випускники продовжували спілкування у тісному колі своїх шкільних друзів у своїх класних кімнатах, висловивши надію, що прекрасна традиція зустрічі із випускниками буде продовжуватися й надалі.

 

 

 

Категорія: Свята, події | Переглядів: 487 | Додав: Olya89 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 тина  
0

1 Принцеса  
0
 

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]