Вівторок, 16.04.2024, 20:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2016 » Вересень » 22 » Урок мужності "Подвиги підпільно-партизанського руху в роки Другої світової війни"
13:30
Урок мужності "Подвиги підпільно-партизанського руху в роки Другої світової війни"

З метою розширення знань старшокласників про партизанський рух в Україні у роки Другої світової війни, про імена героїв, які віддали своє життя на захисті нашої батьківщини та з метою виховання почуттів патріотизму, гуманності, любові до України та шани тим, хто боровся і бореться за рідну землю 22 вересня 2016 року для учнів Придніпровської ЗОШ І-ІІІ ступенів вчителем історії Мірошниченко В.М. було проведено урок мужності «Подвиги підпільно-партизанського руху в роки Другої світової війни», присвячений 75-й річниці початку партизанського руху в Україні у роки Другої світової війни.

Вчитель історії ознайомив учнів з історією початку партизанського руху в Україні у роки Другої світової війни, з подіями, що відбувалися у ці буремні роки, з подвигами підпільників та партизан.

Кожен з учнів погодився зі  словами: «Ніхто не забутий, ніщо не забуте, ніхто на попіл не згорів» і вшанували пам’ять про загиблих хвилиною мовчання.

Пам’ять про ті події багата історіями героїчних подвигів, і нам слід пишатися, що багато з них належать і нашим землякам.

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 451 | Додав: Olya89 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]