Четвер, 28.03.2024, 16:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2016 » Грудень » 19 » Святий Миколай завітав до школи
11:20
Святий Миколай завітав до школи

Майже цілий рік усі ми – й дорослі, й малеча з нетерпінням очікуємо зимові свята, які несуть із собою веселощі, розваги, співи та танці, театралізовані та лялькові дійства, знайомлять нас із культурою українського народу. Свято Миколая Чудотворця, яке ми відзначаємо 19 грудня, це символ доброти, любові та тепла. В цей день малеча за добрі справи отримує подарунки від Миколая, а дорослі чекають здійснення усіх мрій та задумів.

З самого ранку школярі чекали на свого покровителя. До цього дня хлопчики і дівчатка, щоб отримати гарного подарунка від Миколая, добре вчилися, шанували старших, допомагали батькам. Бо чемні діточки обов’язково отримають подарунок, а неслухняні – прутик.

Ось і настала мить поринути у чудовий світ чародійства - Святий Миколай разом зі своїми помічниками-ангелами завітав до дітей Придніпровської школи. Роль ангелів виконували дівчата молодших класі: учениця 1 класу Янкова Дар'я та учениці 4 класу Ярошенко Аліна, Лисиця Дарія та Лузан Діана, які привітали дітей зі святом Миколая віршами-побажаннями.

Святий Миколай, роль якого виконував, учень 10 класу Полос Станіслав,  бажав  дітям бути чемними, старанно вчитися, не ображати нікого, ніколи  не сваритися, наголошував бути добрими та слухняними.

Жодна дитина не залишилася без подарунка. Діти дякували Миколаю за подарунки, на обличчях з’являлися щасливі усмішки, дитяча радість.

Нехай Святий Миколай принесе у кожну родину мир, щастя, злагоду, тепло і любов. Наслідуймо добро і вчинки Святого Миколая. Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення і Любові до ближніх.

Зі світлим святом зимової казки!

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 692 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]