Четвер, 28.03.2024, 19:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2019 » Квітень » 5 » Стиль життя
22:52
Стиль життя

Початковий етап проекту – це цікаве, насичене навчання впродовж трьох днів у місті Києві. Під час тренінгу Active Citizens ми разом з іншими командами із різних куточків України навчалися взаємодіяти всередині місцевих громад, вести перемовини та домовлятися, опановували шляхи вирішення складних ситуацій та методи комунікацій. Практичний семінар із управління проектами, розкрив перед нами можливості скласти план реалізації власного проекту, навчитися прогнозувати ризики, комунікувати зі стейкхолдерами та ЗМІ. Спікери проекту поділилися досвідом, як залучати фінансування для розвитку громад.

Ми познайомилися з відомими громадськими активістами, лідерами думок зі сфери екології, які поділилися своїм професійним досвідом та розповіли, як долати перешкоди, що траплятимуться на шляху реалізації проекту у своїх громадах.

Вся наша команда переповнена незабутніми враженнями від участі у проекті: привітна зустріч на вокзалі, безпечне та перевезення на локацію, комфортне проживання у чотиризірковому готелі, дбайливий супровід ментора Заболотньою Машею. Ми дуже вдячні за чудову організацію цього заходу всій команді проекту Zero Waste School Ukraine.

Попереду наступний етап – реалізація власного проекту в місцевій громаді. Ми назвали його «Придніпровське сортує сміття» та обрали девіз – «Почни з себе!». У наших планах: проведення різноманітних тематичних заходів для школярів, їх батьків, шкільного персоналу, громадськості, де навчатимемо їх правильному сортуванню сміття та заробляти цим на потреби школи та громади. Восени ми плануємо організувати громадський проект Zero Waste Day, до якого сподіваємося залучити якомога більше мешканців Придніпровського старостату та Червоногригорівської ОТГ. Цей день буде присвячений обміну ідеями з еко-активістами, спікерами з різних сфер задля сталого розвитку громади та проведенню громадської толоки заради важливої мети – зробити своє село, свій рідний край чистими.

Сподіваємося на розуміння і підтримку нашої ідеї всіма жителями нашої прекрасної Нікопольщини. Приєднуйтесь до спільноти людей, які відповідально ставляться до питання сортування сміття. Давайте разом учитися перетворювати його на джерело корисної сировини та отримувати від цього прибутки. Зробимо наш світ чистішим!

Участь нашої команди стала можливою завдяки підтримці сільського голови Матюка Миколи Степановича, начальника відділу освіти, культури, охорони здоров’я та соціальної політики виконавчого комітету Червоногригорівської селищної ради Гулак Маргарити Вікторівни та за фінансової підтримки Федірка Олександра Сергійовича, за що ми їм щиро вдячні та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Д. Мазур, учасниця проекту Zero Waste School Ukraine

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 296 | Додав: anzhela69 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]