П`ятниця, 19.04.2024, 12:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2017 » Грудень » 7 » Сортувати сміття корисно і цікаво!
10:37
Сортувати сміття корисно і цікаво!

 

Будь-які зміни потрібно починати з себе. Ця беззаперечна істина мотивує нас діяти задля відновлення і збереження чистоти довкілля. Куди зрозумілішими і ближчими стають прості бажання: хочу жити в красивій, чистій, безпечній країні, в оточенні культурних людей...
 Відтепер у нашій школі можна на практиці реалізувати отримані на уроках екології знання і вміння щодо сортування сміття. Завдяки ініціативі і фінансовій підтримці вчителів, придбані і встановлені у центральному фойє школи 6 контейнерів для роздільного збору відходів, що утворюються в процесі життєдіяльності закладу.

 Учнів початкової ланки школи з основами сортування сміття ознайомили представники екологічного патруля школи. Діти із зацікавленістю слухали розповідь про різні види сміття, про небезпеку, яку вони становлять для довкілля та здоров´я людей, про користь, яку можна отримати після переробки більшості видів побутових відходів. Активно підключилися до справи вчителі і працівники школи.
 У наших планах виручені кошти за вторинну сировину спрямовувати на розвиток школи: озеленення шкільної території, впровадження енергоефективних технологій.
Приєднуйтеся до корисної і цікавої справи! Починайте міняти свій світогляд!

Пам´ятайте:
 сортування сміття - шлях до відновлення та збереження чистоти довкілля!

Екологічний патруль школи.

 

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 537 | Додав: anzhela69 | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]