П`ятниця, 19.04.2024, 08:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
[1]
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2017 » Грудень » 14 » Школа – наш рідний дім!
08:27
Школа – наш рідний дім!

Ми приходимо у школу, щоб одержувати нові знання, набиратися розуму, вчитись жити у колективі, дружити, ставати щодня мудрішими. Як і кожна інша, наша школа славиться чимось особливим, таким, якого нема ніде більше.

З гордістю ми стверджуємо, що Придніпровська ЗОШ – найзеленіша школа Нікопольщини: на пришкільній території росте більше ста дерев та кущів, а у коридорах, рекреаціях, класах багато різноманітних кімнатних рослин.

Нещодавно їх колекція поповнилася новими гарними рослинами, які люб´язно нам надали  жителі нашого села. За такий подарунок хочемо подякувати Ярошенко Сергію та Ткаченко Ілоні, Шевченко Оксані Вікторівні, Шаповал Людмилі Сергіївні, Кривонос Наталі Миколаївні, Мірошниченко Наталі Олексіївні, Бредихіній Оксані Анатоліївні.

Наша рідна школа - найкраща!

І щоб завжди було так, треба бути активними, відповідальними, бережливими, охайними, старанними її господарями. Від нас залежить порядок і чистота у школі, бо якщо ми будемо зразково поводитися, не смітитимемо, нічого  не ламатимемо, то в школі буде порядок і чистота. Коли ми будемо розводити у школі живі квіти і доглядатимемо за ними, то всюди буде затишно і красиво. Якщо кожен триматиме в порядку своє робоче місце, то буде скрізь охайно.

Все залежить саме від кожного з нас. Бо школа — це наш рідний дім, будь господарем у нім!

А де добрий господар, там і гарний дім, правда?!

Екологічний патруль школи

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 362 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]