Середа, 24.04.2024, 08:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2017 » Травень » 5 » Прощавай, букварику!
09:59
Прощавай, букварику!

Дитинство – чудовий період. Безмежний спокій та насолода життям. Кожен день відкривається по-новому. Дізнаєшся багато нового, незвичайного та незабутнього. Але приходить час, коли треба перейти на іншу сходинку та перегорнути сторінку життя в новий яскравий день. Так вирішили перейти на нову сходинку в навчанні першокласники Придніпровської ЗОШ, попрощавшись з Букварем. 
Свято Букваря – веселе свято, де є багато посмішок та радості  на дитячих обличчях. Щоб спогади про Букварик залишилися надовго у школярів, на свято запросили героїв з мультфільму «Щенячий патруль» та міньйона.
Програма свята була дуже насиченою та цікавою. Було безліч захоплюючих пригод та ігор, пов’язаних з улюбленою першою книжкою. Найбільше дітям запам’яталося  прощання з кожною літерою Букваря. Першокласники літали на ракеті та парашуті, долали перешкоди в тунелі на шляху до Букварика, перетягували канат та саджали моркву. Також на подвір’ї  пускали  бульбашки, від яких  діти були в захваті.
Всі ці ігри наче показували, який був нелегкий шлях у вивченні абетки. Але вони здолали його та отримали приємні плоди – знання. 
За свої старання та наполегливість дітей вкінці свята чекав приємний солодкий сюрприз.
Отже, діти, радійте життю, навчайтесь та не забувайте свою першу книжку  - Буквар.

Сорока Г.Ю.


Категорія: Свята, події | Переглядів: 482 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]