П`ятниця, 26.04.2024, 00:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
[1]
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2016 » Листопад » 15 » Пізнавальна екскурсія до м. Нікополя
09:24
Пізнавальна екскурсія до м. Нікополя

Пізнавальна екскурсія до м. Нікополя

Перший день осінніх канікул для учнів 6-7 класів, вихованців шкільного гуртка «Географічне краєзнавство», ознаменувався пізнавальною екскурсією до м. Нікополя. Разом з керівником гуртка Мазур В.С. та класним керівником Максимкіною Н.В. діти відвідали підприємство газового господарства, де спеціаліст з газової безпеки громадян, провела інструктаж з правил безпеки користування газовими приладами у побуті.

Далі учні побували у найбільшому в Нікополі пункті прийому вторинної сировини. Завітали вони на це підприємство не з пустими руками. Задовго до подорожі діти збирали макулатуру, пластикові вироби. Після зважування сировини (22 кілограми макулатури і 2 кілограми пластику) діти отримали 37 гривен грошової компенсації. Ці кошти будуть використані на потреби гуртка. Директор цього підприємства провела цікаву екскурсію ангарами пункту. Діти з захопленням слухали розповідь про технологію та значення сортування вторинної сировини, слідкували за процесами пресування і складування паперу, картону, різних видів пластику, склотари, жерстяних виробів та іншої сировини.

Також учні відвідали місця бойової та козацької слави рідного краю, відпочили на міській дамбі, поблукали затишними вуличками старої частини міста. Всі залишилися задоволені подорожжю. 

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 508 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]