Четвер, 25.04.2024, 23:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2017 » Травень » 30 » Останній дзвоник
15:16
Останній дзвоник

Було так до нас і надалі так буде,
Час швидко летить уперед, в майбуття,
О, ні! Не даремно порівнюють люди
Із морем бурхливим учнівське життя.
Сплилися, мов квіти, тут діти й дорослі,
Минуле в майбутнє крізь роки пливе.
Вітаємо Вас , учні нашої школи!
І тих, хто із Вами поруч іде.
Пливуть роки, немов під парусами,
Летять роки потоком швидких рік
І мчать вони ласкавими вітрами,
Біжать мільйонами стежинок і доріг.
Роки летять неначе журавлі,
Не встигнеш оглянутися навколо:
Недавно зовсім ви були малі,
А вже сьогодні ви закінчуєте школу.

9 місяців шкільного життя промайнули, як один день. Начебто вчора пролунав 1 дзвоник і дитяча республіка радо прийняла в свої громадяни першокласників. 
Продуктивно працювала школа весь рік. Районна газета «Південна зоря» майже щономера на своїх шпальтах розповідала про шкільне наше життя. Безмежним інтернетом розповсюджується досвід нашої роботи по всьому світові.
Останній дзвоник не лише сповіщає про закінчення навчального року, але й підводить підсумок всього навчального року. За цей період учні освоїли вершини знань, вчилися культурі, хорошим манерам. Стали активними учасниками і переможцями різних конкурсів, олімпіад, а також добре відпочивали.
На святі «Останнього дзвоника» були присутні гості: Голова райради Матюк М.С., депутат райради Кривонос С.І., депутат райради Стаценко О.В., депутат райради та голова батьківського комітету Придніпровськрї школи Ступак М.О., голова ДП «Агро-Еліта» Храпунова О.З., сільський голова Прокопенко О.А. та меценат Сухина О.М.  Які протягом року були активними помічниками нашої школи: закуповували необхідне шкільне приладдя, профінансували ремонт кабінетів та коридорів другого поверху та інше.


Директор школи Онищенко А.П.  підсумувала здобутки і побажала випускникам, щоб знання, отримані у школі, знадобилися, щоб зробили правильний вибір, обрали ту професію, яка буде до душі і допоможе себе реалізувати. Вручила нагороди учням за кращі навчальні результати 2016-2017 н.р. та активним учасниками і переможцями різних конкурсів. 


Вручила подяки батьківським комітетам окремих класів.


Також були нагородженні грамотами від відділу освіти райдержадміністрації вчителі за значний особистий внесок в розвиток дітей та за високі досягнення у вихованні та навчанні дітей.


Голова райради Матюк М.С. у своєму виступі акцентував на тому, що завершення навчального року для кожного учня - це чергова сходинка до вершини знань, лише для випускників починається новий важливий етап у житті. Побажав, щоб вони знайшли достойне місце у житті та подякував вчителям за знання і любов до дітей.


Зворушливо звучали напутні слова батька Волик Вікторії та матері Карбовського Валерія, які виступали від імені всіх батьків наших випускників. Батьки благословили дітей у самостійну дорогу, вручив випускникам сувеніри-обереги. 


Незабутнім для одинадцятикласників був і останній вальс на шкільному подвір'ї. Який на радість всім присутнім перейшов в флешмоб за участю вчителів.


Свято було прикрашене майстерною авторською грою учнів нашої школи Мазур Дар’ї та Мазур Івана та яскравим виступом танцювального колективу «Вінцента».


Що ж, відлітайте ключем журавлиним ,
У вирій життя школа вас проводжа.
Нехай все життя ваше буде щасливим,
Наснаги бажаємо вам і добра!

 

 

 

Більше фотографій зі свята "Останнього дзвоника" на facebook!!!

Категорія: Останній дзвінок | Переглядів: 716 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]