П`ятниця, 29.03.2024, 08:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2019 » Березень » 14 » НУШ в дії
14:04
НУШ в дії

Реформа НУШ, яка стартувала з вересня 2018 року, в 1 класі КЗ ЗСО «Придніпровська ЗОШ I-III ступенів» втілюється в життя щодня. Ранок наших 24 першокласників починається не просто із дзвінка, а в ігровій кімнаті. Вони діляться один з одним та зі своєю вчителькою Комлик Світланою Іванівною враженнями та настроєм, висловлюють свої думки і побажання.
Щодня учні вчаться вчитися по-новому: ніякого зазубрювання чи повторювань, а інтегровані уроки, цікаві ігрові вправи, проведення дослідів, безліч практичних робіт, створення леп буків. Для шестирічних дітей природно навчатися через гру. Матеріал сприймається, коли дитина активно бере участь у навчальному процесі, коли їй цікаво. У першому класі особливо важко добитися дисципліни: дітям неприродно сидіти 35 хвилин, не рухаючись та не розмовляючи. Діти не завжди сидять рядочками, а часто працюють в групах і в парах, відпочивають на фізхвилинках.
Допомагає в навчанні і гарне естетичне оформлення кабінету, методичне забезпечення, сучасне обладнання і новий дидактичний матеріал для учнів. 
Ось вони – «першопрохідці» нової української школи.


Завдяки тематичним тижням діти із зацікавленістю сприймають навчальний матеріал, опираючись на суб’єктивний досвід та навички дослідницької роботи. Учні вчаться вимірювати різні величини (масу, температуру, час), лічити об’єкти, обчислювати усно зручним для себе способом у навчальних і практичних ситуаціях. Першокласники із задоволенням конструюють площинні та об’ємні фігури з підручного матеріалу, створюють макети реальних об’єктів.


 

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 342 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 anzhela69  
0
rah  roll  love  good

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]