П`ятниця, 29.03.2024, 04:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2012 » Липень » 18 » Нова грань українсько-польської співпраці
21:53
Нова грань українсько-польської співпраці

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дата візиту до Польщі нашої делегації , до якої входили -директор школи Онищенко А.П., методист відділу освіти Гончар І.О., молоді вчителі школи Борисова Ю.А., Фініковський А.С. ,  учні Дмитренко Анна  та Касянюк Анастасія, співпала саме з чемпіонатом по футболу ЄВРО -2012, але не зважаючи на всі складності оформлення віз та придбання білетів, подорож до Польщі здійснилася.

Зустрічали нас у Верушові як найдорожчих гостей.  Над ліцеєм майорів державний прапор України,  в самому ліцеї  ми опинилися серед приємної дружньої атмосфери, бо всі учні та вчителі вітали нас у великому залі оплесками, а проходячи  коридорами, ми всюди натрапляли на вітальні листівки адресовані нам.  У присутності вчителів, учнів ліцею, представників місцевої влади директорами шкіл та представниками від молоді була підписана Угода про співпрацю, яка спрямована на розвиток навчальної, наукової та культурної діяльності обох сторін. Після офіційної зустрічі в ліцеї нашу делегацію запросили до Староства Повятового, де Староста Анжей Шиманек та його заступники розповіли нам про свою систему роботи, провели нам екскурсію по адміністрації та почастували нас смачними тістечками. Зі своєї сторони ми передали вітання та подарунки від голови Нікопольської РДА Воронова С.П. та голови райради Матюка М.С. та надію на подальшу співпрацю.

Наступного  дня ми долучилися до освітнього процесу в ліцеї(навчальний рік закінчується в Польщі 29 липня). Кожен учитель бажав нас бачити на своєму уроці. Із задоволенням ми побували на уроках англійської мови, географії, польської та російської мов, фізичного виховання і були не простими споглядачами, а активними учасниками.  На уроці польської мови нас навчали їхньої мови, а на уроці російської вже ми знайомили ліцеїстів з різницею між українською та російською мовами, співали польських та українських пісень. На уроці фізичного виховання наша молодь активно брала участь у  спортивних змаганнях.

За чотири дні візиту до Польщі ми побували у містах Вроцлав, Кепно, Ополе, насолоджувалися старовинною архітектурою та станом сучасних доріг.  Гостинні поляки  запрошували нас  у свої сімї , частували нас національними стравами і робили все можливе для того, щоб наше перебування в їхній країні було комфортним, цікавим і корисним. Тому ми щиро вдячні  директорові ліцею Влодимешу Мотия, вчительці російської мови Лідії Сікорі, вчителям і учням ліцею, Старості Анжею Шиманеку та Віцестарості Мирославу Урбашу за організацію перебування нашої делегації в республіці Польща.

Маємо надію, що польську делегацію ми теж зустрінемо достойно і ще раз доведемо світові, що Україна  впевнено взяла курс на євроінтеграцію, а ми, пересічні українці, зробимо все можливе, щоб відгуки про нас у світі були тільки позитивними.

Категорія: Євроклуб | Переглядів: 693 | Додав: anzhela69 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 anzhela69  
0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]