Вівторок, 16.04.2024, 23:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2018 » Листопад » 23 » Наша допомога птахам узимку
11:03
Наша допомога птахам узимку

На порозі зима. Вже земля скована морозом, покривається снігом, скрізь гуляє крижаний вітер. В цей період сильно страждають від холоду і голоду птахи, які залишаються на зимівлю. 
Усім відомо: хто ситий, тому холод не страшний. Тому так важливо подбати про підгодівлю пернатих, щоб їм було легше перезимувати. Птахам багато не треба: трохи зерняток, насіння, крихт хліба, сушених ягід, шматочок сала. А скільки птахів буде врятовано від загибелі!
Справжній подарунок приготували для пернатих учні 8 класу нашої школи, вихованці гуртка «Юні екологи» .Вони власноруч виготовили годівнички і розвісили їх у пришкільному парку та саду. Юні природолюби регулярно підсипають корм та спостерігають за відвідувачами годівничок, ведуть щоденник спостережень. 


Мірошниченко Катя, Заболотня Настя та Шуба Коля – найактивніші учасники екологічної акції. Вони представлятимуть нашу школу в конкурсі «Екологічна грамотність», організованого освітньою платформою «Всеосвіта», долучяться до Всеукраїнської екоакції «Врятуй пташку – створи годівничку».  Це допоможе їм перевірити свої знання з основ екології, а екоакція навчить використовувати їх на практиці та проявляти ініціативу.
Запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до екоакції « Наша допомога птахам узимку». Не забувайте про своїх крилатих друзів. Допоможи їм, і вони сторицею віддячать своєю невтомною працею та піснями.

Екологічний патруль 

КЗ ЗСО «Придніпровська ЗОШ I-III ступенів

Червоногригорівської селищної ради»
 


 

Категорія: Конкурси, акції | Переглядів: 383 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]