Вівторок, 16.04.2024, 06:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Фото
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2018 » Березень » 6 » « Надію в серці привітаю,Тихенько - тихо заспіваю».
10:41
« Надію в серці привітаю,Тихенько - тихо заспіваю».

Портрет Шевченка та його вірші стали частиною нашого життя. Великий Пророк пробудив відданість, гідність та патріотизм. Сьогодні його вірші засяяли новими гранями, стали поштовхом для переосмислення глибокої суті людського буття.

Учні початкової ланки взяли участь у заході. Кожен учасник декламував свої улюблені вірші Т.Г.Шевченка і вплітав їх у символічний вінок вдячності та вічної шани поету.

В рамках конкурсу діти читали такі твори, як «Доля», «Садок вишневий коло хати», «Реве та стогне Дніпр широкий», «Тополя», «Мені тринадцятий минало», «Зоре моя вечірняя», «Тече вода з-під явора…», «Світає, край неба палає», «Думи мої, думи».

Важко було оцінювати дітей, бо всі вони талановиті і майстерно розкривали образи персонажів творів, які ще краще виражалися підібраними тематичними костюмами.

Т.Г.Шевченко – це Людина з великої літери. І ми маємо пишатися тим, що ми – земляки цієї великої Людини. Що ми можемо взяти безцінний скарб – «Кобзар», залишений нам батьком нашої літератури, відкрити його і увібрати у себе мудрість віків та науку любити свій народ, свою Вітчизну, схилити голову перед світлою пам’яттю улюбленого поета.

Категорія: Загальні новини | Переглядів: 376 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]