П`ятниця, 19.04.2024, 10:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гость
Меню сайту
Хто тут?
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
наш банер
Польський ліцей
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
дещо корисне
Головна » 2019 » Квітень » 22 » Міжнародний День Землі
12:26
Міжнародний День Землі

22 квітня на планеті відмічається Міжнародний День Землі, покликаний об'єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті. Міжнародний день Землі – свято чистої Води, Землі і Повітря.
День нагадування про страшні екологічні катастрофи, день, коли кожна людина може задуматися над тим, що він може зробити у вирішенні екологічних проблем, поборовши в собі байдужість. Цей день покликаний об’єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища. 
У цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилеглі території, висадити хоча б одне дерево. Тому учні школи прийняли участь у акції «Наша школа - наш рідній дім, як нам затишно у нім» та прикрасили подвір’я школи молодими зеленими насадженнями.


У школі відбувся конкурс екологічних плакатів та малюнків «Збережемо  нашу Землю», в якому прийняли участь учні 1-4 класів.
Учні 5-7 класів провели і створили свій  проект збереження навколишнього середовища.


Учні 6 класу написали хайки на тему Дня Землі.


Учні 5 класу оформили стінний проект  “Обіцянки Землі”, на якому зобразили свої обіцянки робити корисні речі, задля збереження довкілля, наприклад: “Я буду вимикати світло, коли виходжу з кімнати”, “Закривати воду, коли чищу зуби”…і.т.ін. 


Для учнів 1-11 класів провели виховні години на тему «Живе обличчя моєї Землі». Школярі прийняли активну участь у інтерактивній грі, присвяченій екологічним проблемам нашої планети.

Категорія: Шкільні заходи | Переглядів: 398 | Додав: school | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]